Nivo ile Yaşamın Keyfini Çıkarın!

İstanbul’a değer katan projelerin mimarı Cathay Group, Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat’ı kuruyor. Yatırımcıların kiralama, satış gibi ticari faaliyetlerinin yanı sıra sosyal hizmetlerinin yönetiminin de sağlanması amacıyla kurulacak Nivo Hayat, aynı zamanda Nivo projeleri yatırımcılarının hayatlarını kolaylaştıran güvenilir bir el olacak.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’de hayat kalitesi, Nivo Hayat ile artacak. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek vermenin yanı sıra hayatlara dokunacak. Nivo sakinleri,  proje kapsamındaki sosyal alanlardan kesintisiz yararlanarak tüm konsiyerj hizmetlerinden faydalanacak.

Nivo Hayat ile Nivo rezidans dairelerinde 7-24 kesintisiz otel konforunda hizmet sağlanarak 5 yıldızlı sosyal alanlar tasarlanacak.

Sosyal alanlarda 5 yıldızlı ağırlama

Nivo projelerinde sosyal alanlara ayrıca önem verilirken özellikle Nivo İstanbul projesinde yer alacak ortak alan karmasına özel temalar oluşturulacak. Nivo sakinlerine SPA, sauna, buhar odası, fitness, yüzme havuzu gibi sosyal alan hizmetleri ile beraber standardın dışında tematik alanlar yaratılıp Nivo İstanbul projesinde yer alan toplam 6 bloğun ayrı ayrı alanlarına sinema, hobi, müzik, resim, yemek, toplantı gibi birçok farklı kategoride odalar konumlandırılacak.

Nivo Hayat Nivo sakinlerinin hayatını kolaylaştırmakla kalmayıp daha da renklendirecek. Kendine 4 duvar yerine yaşam alanı oluşturmaya çalışanlar, Nivo projeleri satış ofislerini ziyaret edebilirler.Nivo Ataköy2

Dokun, hemen ara:
0212 244 45 45
English